Klaas wielenga

 

Weetjes over Klaas Wielenga. Een ervaren en Allround Timmerman! 
Mijn naam is Klaas Fedde Wielenga. 
Ik ben geboren op 12 oktober 1975 te Leeuwarden.
Ik ben een vader van 2 prachtige kinderen: Leroy en Lindsey en woon samen met mijn vriendin Esther.
Mijn hobby's zijn voetbal,biljarten en fitness.

Hoe het begon......

Ik kwam er in groep 8 van de basisschool al achter dat timmeren en bouwen mij zeer leuk leek. Ik ben na de basisschool ook naar de opleiding LTS afdeling timmeren gegaan. Na deze opleiding was ik nog wat te jong om fulltime te gaan werken. Daarom ben ik naar de Praktijkopleiding Bouw gegaan. 4 dagen werken en 1 dag school.Hier heb ik in 2 jaar tijd bij het bedrijf Boringa Bouwbedrijf mijn opleiding afgemaakt. Ik kon na deze opleiding ook meteen fulltime aan de slag bij Boringa Bouwbedrijf. Hier heb ik nog 1 jaar gewerkt, voordat ik een leuke aanbieding aangeboden kreeg bij Beton Bouw Delfzijl.


Toen kwam ik bij mijn laatste werkgever. Helaas is het prachtige bedrijf Van der Werf's Bouwbedrijf begin 2013 failliet verklaard. Bij het bedrijf Van der Werf's Bouwbedrijf heb ik 13 jaar gewerkt.

In april 2013 heb ik de keuze gemaakt om met Wielenga Timmerwerken te gaan starten. Met mijn 20 jarige ervaring bezit ik nu genoeg kennis om meer persoonlijk bij een klant de wensen van een verbouwing of renovatie te gaan verwezenlijken! Ik sta voor kwaliteit en dat voor een scherpe prijs.